Αποτελεσματα Κιναλ / ΚΙΝΑΛ: «Σε αδιέξοδο Σωματεία, Ενώσεις και Ομοσπονδίες : Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. ekalpi.gr | Μεμονωμένοι οπαδοί του “αντάρτη” Σπηλιόπουλου
ekalpi.gr | Μεμονωμένοι οπαδοί του “αντάρτη” Σπηλιόπουλου from ekalpi.gr
Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Thetoc team published 05 δεκ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η .

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Thetoc team published 05 δεκ. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το .

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Super League: Μεγάλο τρίποντο για την Î'ΕΚ, 2-1 τον Î'ρη στο
Super League: Μεγάλο τρίποντο για την Î'ΕΚ, 2-1 τον Î'ρη στο from www.iefimerida.gr
Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Thetoc team published 05 δεκ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Thetoc team published 05 δεκ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η .

Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . ekalpi.gr | Μεμονωμένοι οπαδοί του “αντάρτη” Σπηλιόπουλου
ekalpi.gr | Μεμονωμένοι οπαδοί του “αντάρτη” Σπηλιόπουλου from ekalpi.gr
Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το .

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Thetoc team published 05 δεκ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Αποτελεσματα Κιναλ / ΚΙΝÎ'Λ: «Σε αδιέξοδο Σωματεία, Ενώσεις και Ομοσπονδίες : Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.. Thetoc team published 05 δεκ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.